Biologisch

Door onze liefde voor lekker eten en mooie verse producten kiezen we vaak voor biologisch.

biologisch

Met een 100% pure smaak en direct van de boerderij. En daarbij gaan we dus ook nog eens voor streekproducten van Nederlandse bodem.

Zo komt ons prachtige rundvlees uit de Flevopolder. Dit zijn gegarandeerd blije Limousin runderen die grazen op de weilanden naast natuurgebied de Oostvaardersplassen. Komen onze lammetjes van Texel, genieten onze varkens van het Noord-Hollandse landschap en ook de kippen komen uit de polder.

Verder werkt Elmar het liefst met biologische groenten uit het seizoen. En wordt ons bloem op ambachtelijke wijze gemalen bij korenmolen “de vier winden”.

Daarnaast werken we veel met wild vlees, deze dieren hebben een EKO merk en komen echt uit het “wild”. Ook zij hebben van de natuur kunnen genieten.

En onze vis en schaal/schelpdieren hebben altijd een MSC keurmerk en worden in het goede seizoen gevangen.

Wij vinden het prettig dat er liefdevol wordt omgegaan met dier en milieu. En dan die smaken! Heerlijke stevige, puur natuurlijke smaken. En we beloven u… dat proeft u echt!

Ontwikkeld door Internetbureau 2Dynamic.nl

Er wordt op dit moment hard aan deze site gewerkt.

Restaurant Elmar is gesloten en deze site zal informatie gaan bevatten over Elmars nieuwe werkzaamheden als Kok aan huis en Freelance kok. En over Foodtruck Hete Bliksem.

Bij vragen kunt u contact opnemen!