Kaart

Lunch

€7,50

Kroketten

Kroketten van biologisch Limousin rund op een vers gebakken broodje. Beide huisgemaakt en met grove mosterd

€11,75

Omelet deluxe

Omelet met een mix van coquille, gamba, Hollandse garnalen en inktvis. Met geroosterd brood en kruidensalade

Huisgemaakt brood met hamburger van biologisch Limousin rund. Met gestoofde uien, bier barbecuesaus en bijpassende salade

€12,50

Salade vis

Uitgebreide salade met diverse soorten vis, schaal of schelpdieren. Afhankelijk van vangst en seizoen. Met verse kruiden, huisgedroogde tomaatjes en croutons

€12,00

Salade vlees

Uitgebreide salade met diverse soorten vlees en vleeswaren, vaak biologisch. Met verse kruiden, zoetzuur, tomaatjes en croutons

2 gangen lunchmenu voor 27,50

Supplementen

€2,50

Brood

€2,50

Salade

Entrees

€13,50

Wilde gans

Rillettes van wilde gans met een cannelloni van serranoham gevuld met shiitake en kruiden. Met kaneelpompoenstroop en kruidkoekcroutons

€13,50

Paté van konijn

Huisgemaakte paté van wild konijn en pistachenoten op kweepeercompote. Met dadeldressing en pistachecrumble

€12,50

Olijvencakejes

Cakejes van groene en zwarte olijven, amandelen en Parmezaanse kaas. Met romesco, tomaat en melk aioli

Rouleaux van tongfilet gevuld met salpicon van Hollandse garnalen, kruidige biologische parelgort en schuim van Calvados met tijm en citroen

Menu du Chef

€55,00

5 gangen

Luxe verrassingsmenu 5 gangen, laat u verrassen door Elmar

€47,50

4 gangen

Luxe verrassingsmenu 4 gangen, laat u verrassen door Elmar

€33,50

3 gangen

Menu du Chef, eenvoudig dagelijks wisselend 3 gangen menu

Plats

Proeverij van drie verschillende delen van het zwijn met uitleg aan tafel door Elmar. Met vergeten groenten, aardappelgratin, stoofpeer en wild jus

€dagprijs

Vis van de dag

Wisselend visgerecht, afhankelijk van seizoen en weer

Schorseneer, kliswortel, peterseliewortel en pastinaak gebakken en aangemaakt met kruiden, sjalot en jeneverbessaus

Gebraden biologische runderlende met uien-dropcompote, gebakken paddenstoelen en groenten, bitterballetjes van aardappel en rode portsaus

Supplementen

€2,50

Brood

€2,50

Salade

Desserts

Mousse van hazelnoten en chocolade met een paddenstoel van meringueschuim en vanilleroomijs

Appel tarte tatin en kruimeldeeg met Calvadoskaneelsorbet

Stoofperenbavarois met gekarameliseerde stoofpeer en speculaasroomijs

Petit grand dessert. Diverse items van de dessertkaart

€11,00

Kaasplateau

Kaasplateau van Abraham Kef met huisgemaakte vruchtencompote en notenbrood

Ontwikkeld door Internetbureau 2Dynamic.nl

Er wordt op dit moment hard aan deze site gewerkt.

Restaurant Elmar is gesloten en deze site zal informatie gaan bevatten over Elmars nieuwe werkzaamheden als Kok aan huis en Freelance kok. En over Foodtruck Hete Bliksem.

Bij vragen kunt u contact opnemen!