Wijn

Onze wijnen komen meestal van kleinere wijnhuizen

Naast Elmars eerlijke kookstijl met zijn pure smaken serveert Sander graag passende wijnen. U kunt bij ons terecht van een goede huiswijn tot bijzondere kwaliteitswijnen. Met zijn passie voor wijn is Sander altijd opzoek naar nieuwe en verrassende wijnen. Regelmatig heeft hij seizoensgebonden wijnen en nieuwe wijnen waarmee hij u graag verrast.
Maar we vinden uw smaak ook belangrijk. Wij laten altijd eerst de wijn proeven, bevalt hij niet dan kunnen we een ander schenken.

De wijnen op onze wijnkaart komen veelal van kleine wijnhuizen met liefde voor natuur en authenticiteit. Onder meer uit Frankrijk, Spanje en Italië. En daarbij worden vaak streekgebonden druivensoorten gebruikt.
Maar we hebben ook een aantal nieuwe wijnen, bijvoorbeeld uit Friuli in Italië.
Ook worden veel van de wijnen de wij schenken op biologische en/of biodynamisch wijze verbouwd. Zo hebben we bijvoorbeeld een heerlijk aperitief, crémant d’alsace, dat op biodynamische wijze geteeld wordt door François Schmitt.

We hebben een met zorg samengestelde wijnkaart en naast onze wijnkaart hebben we ook veel open wijnen. Veel van onze wijnen schenken wij niet alleen per fles maar ook per glas. Ook schenkt Sander passend bij Elmars culinaire creaties mooie wijnarrangementen. En als u nog moet rijden is een BOB arrangement ook mogelijk.

Wijnarrangement:

  • 2 gangen 13,50
  • 3 gangen 20,00
  • 4 gangen 26,50
Reserveer nu!
sander_2014
Ontwikkeld door Internetbureau 2Dynamic.nl

Er wordt op dit moment hard aan deze site gewerkt.

Restaurant Elmar is gesloten en deze site zal informatie gaan bevatten over Elmars nieuwe werkzaamheden als Kok aan huis en Freelance kok. En over Foodtruck Hete Bliksem.

Bij vragen kunt u contact opnemen!