Foodtruck Hete Bliksem

Hete Bliksem gaat voor stevig en puur, ouderwets lekker met de bite van nu

Onze hout gestookte BBQ/Smoker geeft de ultieme finishing touch. En alles echt ‘old school’ en hot, hot, hot. De lekkerste ambachtelijke en biologische worst, oma’s gehaktballen, hete bliksem (wat is dat ook alweer), gepofte uien, piccalilly, bliksemse röstiballetjes, hete spareribs en meer…
Donders en bliksems; da’s lekker zeg!

Onze mobiele foodcaravan heeft als basis uiteraard de lekkerste hete bliksem, want wij zijn dol op hartverwarmend comfortfood. En wordt gedreven door een chef-kok in hart en nieren. Een ‘retro looking’ rollende keuken waar de kwaliteit van het eten hoog is, pure smaak en ambachtelijkheid de basis zijn.

Elmar heeft bijna 7 jaar het gelijknamige toprestaurant in Amsterdam bestierd. Zijn wens naar meer vrijheid, je eigen tijd bepalen en een nieuwe blik op eten krijgen heeft ervoor gezorgd dat hij zijn restaurant heeft verkocht en zijn Foodtruck Hete Bliksem Streetfood heeft verkozen boven een vaste locatie.

De basis van Hete Bliksem, oud Hollandse gerechten, biedt veel uitdaging. De uitvoering is goed en origineel, blinkt uit en is verrassend lekker!
Daarnaast op de leukste plekken van Nederland terechtkomen en elke dag nieuwe mensen ontmoeten maakt het leven als bliksemse Foodtruck chef helemaal top!

Wilt u meer weten?
Kijk op de site van Hete Bliksem Streetfood of bel met 06-40162071

Een mail sturen mag ook.

Ontwikkeld door Internetbureau 2Dynamic.nl

Er wordt op dit moment hard aan deze site gewerkt.

Restaurant Elmar is gesloten en deze site zal informatie gaan bevatten over Elmars nieuwe werkzaamheden als Kok aan huis en Freelance kok. En over Foodtruck Hete Bliksem.

Bij vragen kunt u contact opnemen!