Restaurant Elmar gaat definitief zijn deuren sluiten

Na 6½ jaar met heel veel plezier te hebben gebikkeld heb ik, samen met mijn gezin, besloten te stoppen met Restaurant Elmar. Mijn wensen om eens een keertje wat minder dan 80 uur per week te werken, wat vaker tijd met mijn kinderen door te brengen en bijv. eens een weekendje vrij te kunnen nemen worden steeds groter. Mijn kinderen van nu 3 en 6 jaar worden in hun tijd minder flexibel aangezien het schoolgaande leven is aangebroken. En Esther, mijn liefste vrouw en steun en toeverlaat, grapt regelmatig dat ik niet op mijn 40e een hartaanval moet krijgen.
Hard werken en lange dagen maken doe ik heel graag,  koken is mijn grootste passie en Restaurant Elmar was mijn mooiste droombaan in mijn carrière als kok. Daarom heeft het me veel moeite en pijn gekost deze beslissing te nemen.
Toch weet ik dat ik er ook veel voor terug ga krijgen. En vertrouw ik erop dat er ook een mooi beroepsleven ná restaurant Elmar zal zijn.

Maar wat ga ik ook u, mijn vaste gasten, missen. Velen van u komen al jarenlang, maar er zijn ook nog steeds nieuwe gasten die ons pas recent ‘ontdekt’ hebben. Ik hoop u allen de komende weken nog een keertje te mogen verwelkomen.
Ik heb een mooie actie lopen met het Wildmenu 3 gangen  voor €37,50.

De laatste dagen dat het restaurant geopend is zal tijdens de kerstdagen zijn. U kunt op kerstavond, eerste en tweede kerstdag nog heerlijk èn feestelijk komen dineren.
Kerstdiner 5 gangen voor €65.
Na de kerst zijn we definitief gesloten. Het restaurant zal dan niet meer bestaan, mijn naam gaat van het raam, u zult mij daar niet meer in de keuken vinden.
Kunt u dan nooit meer genieten van mijn kookkunst? Gelukkig wel! Ik zal  met mijn foodtruck Hete Bliksem werkzaam zijn door heel Nederland (af en toe buitenland), en regelmatig te vinden zijn in Amsterdam. Ik kan daarnaast, met of zonder truck, voor u thuis of in uw bedrijf heerlijk komen cateren.
U viert uw verjaardag niet meer bij mij maar ik kom bij u!

Elmar Gerekink

Ontwikkeld door Internetbureau 2Dynamic.nl

Er wordt op dit moment hard aan deze site gewerkt.

Restaurant Elmar is gesloten en deze site zal informatie gaan bevatten over Elmars nieuwe werkzaamheden als Kok aan huis en Freelance kok. En over Foodtruck Hete Bliksem.

Bij vragen kunt u contact opnemen!