Info

Chef Elmar als kok aan huis, met zijn Foodtruck Hete Bliksem en vlammende BBQ/Smoker.

Een foodtruck die gedreven wordt door een chef-kok in hart en nieren, waar pure smaken, lokale topproducten, liefde voor koken en ambachtelijkheid de basis zijn. Alles is bij ons huisgemaakt. Hete Bliksem is een allround rollende keuken met smaak én uitstraling. De complete basis voor elk event en de ware droom van iedere foodlover. Waan je op verrassende wijze in de jaren ’60/’70, eet streetfood van restaurant kwaliteit en geniet van ouderwetse gezelligheid.
Onze hout gestookte BBQ/Smoker geeft de ultieme finishing touch.

Naast het werken in de Foodtruck kookt Elmar Gerekink ook als Kok aan huis.
Na 20 jaar ervaring in verschillende restaurants, waarvan bijna 7 jaar zijn eigen restaurant in Amsterdam komt hij nu met liefde en plezier bij je thuis koken. De keuken van Elmar Gerekink heeft een klassieke franse en mediterrane basis maar kent vele internationale invloeden en word op ambachtelijke, liefdevolle wijze bereid. Alles is, net als in de Foodtruck, huisgemaakt. Van het brood, tot de worsten, patés en sauzen tot aan het dessert en de friandises bij de koffie. Met altijd superverse en vernieuwende producten.

Met liefde bekijkt Elmar wat uw wensen zijn en gaat dan aan de slag!

 

Neem contact op
Ontwikkeld door Internetbureau 2Dynamic.nl

Er wordt op dit moment hard aan deze site gewerkt.

Restaurant Elmar is gesloten en deze site zal informatie gaan bevatten over Elmars nieuwe werkzaamheden als Kok aan huis en Freelance kok. En over Foodtruck Hete Bliksem.

Bij vragen kunt u contact opnemen!