Kok aan huis

Vandaag kook ik! De locatie en gelegenheid laat ik graag aan u over. Alles kan, alles mag…. Op basis van uw wensen maak ik een voorstel.

Elmar Gerekink is een chef in hart en nieren. Na 20 jaar ervaring in verschillende restaurants, waarvan bijna 7 jaar zijn eigen restaurant in Amsterdam komt hij nu met liefde en plezier bij je thuis koken.

elmar

Chef aan huis

Verras uw gasten met een professionele Chef aan huis. Geniet van de lekkerste gerechten van restaurant kwaliteit bij u thuis of op locatie. Op ambachtelijke wijze, met mooie streek- en biologische producten maak ik pure gerechten.
Desgewenst verzorg ik ook de tafelaankleding, het servies en bestek. De keuken laat ik achter in zijn oorspronkelijke staat, alles schoon en opgeruimd. En de afwas is gedaan!

Borrel

Met veel plezier verzorg ik uw borrel of walking dinner. Ik neem de complete zorg bij u uit handen. Tussen de 6 en 10 gerechtjes komen langs, prijzen gaan vanaf €2 tot €7 afhankelijk van uw keuze. Verder zorg ik voor een professionele bediening. Wijn, bubbels en cocktails shaken behoort ook tot de mogelijkheden.

Barbecue

Heerlijk de BBQ/Smoker laten vlammen en u laten genieten van een professionele barbecue. Geschikt voor heel veel gelegenheden, met of zonder Foodtruck Hete Bliksem.  Ik maak graag in overleg een mooi barbecue menu, uitgebreid of eenvoudig, luxe of grote stukken vlees. Het kan allemaal!
Alleen de locatie moet natuurlijk wel geschikt zijn…

Neem nu contact op!
Ontwikkeld door Internetbureau 2Dynamic.nl

Er wordt op dit moment hard aan deze site gewerkt.

Restaurant Elmar is gesloten en deze site zal informatie gaan bevatten over Elmars nieuwe werkzaamheden als Kok aan huis en Freelance kok. En over Foodtruck Hete Bliksem.

Bij vragen kunt u contact opnemen!